• 06 15 56 67 57
  • info@healthywomen.nl

Leefstijl

Wie wil er nu niet gezond leven?

Vind je balans

Vind je balans. Het grote probleem daarbij is dat men vaak zo vastzit in bepaalde patronen en wordt opgeslokt door de hectiek van alledag dat er niet of nauwelijks tijd is om gezond te eten, te bewegen en te ontspannen.

Vooral vrouwen moeten vaak veel ballen in de lucht houden. Het privéleven vergt veel tijd en energie maar ook op het werk moet gepresteerd worden. Het kan daarbij dan moeilijk zijn om de juiste balans te vinden. Ook blijft er vaak maar weinig tijd en aandacht over om voor jezelf te zorgen en je eigen gezondheid te bewaken.

Sommige vrouwen weten ook niet wat nou eigenlijk “gezond” is. Er is geen onderwerp waarover zo veel en zo tegenstrijdig wordt geschreven als over voeding. Ook over beweging en ontspanning worden veel verschillende adviezen gegeven.

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer of zit je vast in een patroon van ongezonde gewoonten? Dan wordt het tijd om er daar NU iets aan te doen!

Stenen in balans

Waarom zou je je leefstijl veranderen?

Dat wil je toch niet?
Voorkomen is beter dan genezen.

Time for change

Tijd voor
actie!

Als je je leefstijl wilt aanpakken dan ben je bij Healthy Women aan het juiste adres! Ik help je de gezonde keuzes te maken die bij jou passen. We werken met kleine stapjes per keer, totdat jij weer in balans bent.

Als jij gemotiveerd bent om een leefstijlverbetertraject in te gaan, aarzel dan niet langer en ga over tot actie!

Leefstijl vormt de basis van mijn adviezen..

Wat is je doel?

Ook voor andere doelen heb ik een passend consult. Zie verder bij Orthomoleculaire therapie (Dit is de therapie die ik toepas), of kijk bij Vrouwengezondheid voor meer informatie over vrouwenaandoeningen.

Ja, ik wil verandering!